Hageform AS

Fagarbeider

Vi søker etter positiv og arbeidsvillig fagarbeider.  Arbeidet er variert innenfor den grønne delen av anleggsgartnerfaget.  Kjerneområdene er skjøtsel, nyplantinger og trepleie.  Det er gode muligheter for faglig utvikling og ansvar.  Det er ønskelig med fagutdanning som anleggsgartner eller produksjonsgartner, og førerkort for bil.

Sesonghjelpere

Vi søker sommerhjelper som kan jobbe fra april/mai til september/oktober.  Det er også mulig å jobbe kortere perioder.  Vi kan tilby et ungt arbeidsmiljø hvor du er utendørs og i fysisk aktivitet hele dagen.  I perioder vil det være mulighet for å jobbe overtid.

Renovatører

Vi søker etter 2 renovatører i deltids stillng fra mai til oktober.  Arbeidet består i å plukke søppel og tømme søppelkasser i parker i Oslo og foregår 1-3 timer hver morgen fra mandag til søndag med arbeid annenhver uke.  Det vil også være mulighet for arbeid som sesonghjelp for den rette.  

Jobb i Hageform as

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver innenfor det meste som har med planter å gjøre, et ungt arbeidsmiljø med mye yrkesstolthet, ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn.

Søkere må ha førerkort for bil.

 Arbeidstid i sesongen er:

Mandag - torsdag:    06:30 - 15:00

Fredag:                     06:30 - 12:00

Kontaktperson:

Karsten E. Raddatz karstenhageformno  Tlf. 93 03 47 91

Hageform as, Østensjøveien 29, 0661 Oslo       Tlf: +47 40 00 38 56       Fax: +47 93 57 80 48       E-post: post@hageform.no