Hageform AS

Hager

Hvis du har egen hage, kan Hageform hjelpe deg med alt fra rehabilitering til nyanlegg og skjøtsel. Ønsker du å fornye hele eller deler av hagen, kan vi i Hageform ta på oss enklere planlegging og gjennomføring av fornyelsen. Vi kan lage planteplaner, skaffe plantene, lage bed og plener, plante trær og busker og lage blomsterbed. Selv legger vi ikke stein, men vi har gode kontakter og kan anbefale flinke steinleggere.

En nyanlagt eller etablert hage trenger jevnlig skjøtsel. Vi har mye erfaring innen skjøtsel av både private hager og større anlegg. Vi tilpasser avtalen til hver enkelt kunde. En skjøtselsavtale kan innholde alt hagearbeid, eller bare deler av det. Hageform har mange kunder som gjør mesteparten av hagearbeidet sitt selv, men som ringer oss for en våropprydding, vinterbeskjæring, eller til å klippe gresset når de selv er på ferie.

Hvis hagen din har vokst seg ut av formen, kan det virke motløst å få orden på den igjen. Sannsynligvis kan mye av dette rettes opp. Vi har kunnskap om hvilke planter som tåler kraftig foryngelsesbeskjæring og hvordan vi skal beskjære gamle frukttrær. Vi kan fjerne mose fra plenen din uten kjemikalier, som sammen med litt ny jord og gjødsel som regel er det gamle plener trenger. 

Hageform as, Østensjøveien 29, 0661 Oslo       Tlf: +47 40 00 38 56       Fax: +47 93 57 80 48       E-post: post@hageform.no